onsdag 1. mai 2013

Sykkelbyen Hamar

Sykkelbyen Hamar og Ottestad IL arrangerte sykkelfestival sist søndag. De har satt seg et ambisiøst mål om å få 1000 syklister med på arrangementene i løpet av tre år. Selv om det ikke var 1000 syklister på hjul denne siste søndagen i april, yret det likevel av små og store syklister på Koigen i forbindelse Energirittet for barn i alderen 5-13 år.

Sykkelrittet var veldig godt arrangert. Her har virkelig andre barnerittarrangører noe å lære av Ottestad sykkel! De hadde laget enkle terrengløyper av ulik lengde for de forskjellige aldersgruppene. Merkingen var god, og foran hver gruppe syklet en voksen, slik at ingen skulle være i tvil om hvor løypa gikk.


Vetle er klar for Energirittet!


Vetle kom på 2. plass i sin aldersklasse og var strålende fornøyd med det. Margit stilte ikke i rittet denne gangen. Det gjorde for vondt i håndleddet etter at hun pådro seg en kraftig forstuing på sykkeltreninga onsdagen før. Heldigvis går det bedre nå.

I tillegg til sykkelritt, var Sykkelbyen Hamars nyelagde mobile sykkelbane satt opp på basketballbana, og det var fritt fram for alle å boltre seg i skaterampen. De hadde også fått tak i selveste Eirik Ulltang til å holde trialoppvisning. Han skuffet ikke.

Senere på dagen ble det også arrangert sykkelritt for voksne. Dette var en del av etapperittet Tour de Ottestad. Men der var ikke vi.

Er er noen bilder fra Hamar sykkelfestival:Arrangør-teltet

Mye liv på Koigen

Mobil sykkelbane

Vetle prøver seg


Eirik Ulltang besøkte den mobile sykkelbanen

Vetle

Margit måtte melde pass, og var ikke helt fornøyd med det.

Ingen kommentarer: