søndag 12. mai 2013

Er vi i rute?

Det spørsmålet får vi til stadighet. Og sannelig er det ikke godt å si. Men vi jobber med saken. I løpet av uka skal vi hente pappesker på Sykkel og Fritid, og vi har begynt å finne fram ting og tang. Klær får vi ikke pakket før det nærmer seg, men vi har kontroll på telt, soveposer og kjøkkenutstyr. Verktøy har vi funnet fram, men vi har ikke bestemt oss helt for hva og hvor mye vi skal ha med. Vi har bestilt nytt hjulsett til den ene sykkelvogna, og det er bekreftet på vei fra USA. Sykkel og Fritid skal kappe eiker til alle hjulene våre, og de skal gå over Vetle sin sykkel. De andre syklene har fått en overhaling. Vi må gå over vognene. Ellers så har vi bestemt oss for hvilke dubbeditter vi skal ha med. Så får vi bare håpe vi får plass til alt... Vi må fordele all bagasjen på fire kolli + håndbagasje og fire sykkelesker. Det kan bli utfordrende nok, og vi må regne med å prøvepakke noen ganger før vi er klare.

I det siste har jeg studert Google maps og laget en mer nøyaktig rutebeskrivelse under siden Venezia og hemmat mer detaljert. Vi planlegger turen fram til Balatonsjøen, hvor vi skal møte naboene våre. Vi skal være i Balatonfüred 21. juni og tilbringe tre netter der. Mellom Trieste og Balatonfüred vil vi få noen lange og ganske tunge etapper, så det blir spennende å se hvordan vi klarer det. Videre fra Balatonsjøen skal vi ta ting litt mer som det kommer, men vi har satt opp noen milepæler underveis, slik at vi sikrer at vi rekker båten fra København til Oslo 15. august.

Forresten så går det trått på treningsfronten, dessverre. Vi hadde et mål om å være i god form før avreise. Nå trøster vi oss med at vi blir i bedre form etter hvert som vi sykler... (og det gjelder primært oss voksne).

Ingen kommentarer: