søndag 7. april 2013

8 uker igjen, og familien er nede for telling

Oppladingen til den store turen går ikke helt etter planen for tiden. For det første vil ikke vinteren slippe taket. Vi er snart i midten av april, og det er ennå ikke forsvarlig å la barna begynne å sykle utendørs. For det andre, ligger hele familien nede for telling. Magevirus med påfølgende muskelsmerter for tre av oss, og en kranglete rygg på den fjerde. Dette kommer på toppen av husets skranglete knær. Dessuten så nærmer pollensesongen seg faretruende... Det er neppe annet å gjøre enn å krysse fingrene og håpe på at alt skal gå over i løpet av kort tid.

Det er en viss fare for at vi kommer til å starte på ferieturen uten å kunne skilte med å være i knallform. Så da får vi satse på å sykle oss i form... (og det er i grunnen ikke anbefalt). Fordelen er at vi ikke er ukjent med fenomenet, og at vi ikke legger opp til lange dagsetapper.

I mellomtiden tenker vi pakking og koser oss med noen tilbakeblikk på sykkel- og fotoferien vi hadde i Blokhus på Jylland i påsken.


Jammerbugten mellom Blokhus og Løkken


Sykkelveien mellom Blokhus og Rødhus

Naturleirplass sør for Rødhus klit

Familiens fotograf lar seg inspirere av utsikten

Heldige Vetle var den eneste med terrengsykkel


Moro med stisykling!Fin utsikt...

Ikke fritt for at vi tre andre med tursykler var litt misunnelige...

Deilig å være syklist i Danmark

1 kommentar:

Mommo sa...

Bare planleggingen er jo eksremsport ! Lykke til med turen! Jeg kjenner det i magen...vi kommer til å ha dere i tankene hele tiden! Mommo og Arne.