søndag 20. januar 2013

Beslutninger og bekymringer

I dag har vi tatt et par beslutninger og fått en bekymring. 

Vi har booket DFDS hjem fra København 15. august. Med andre ord har vi bestemt oss for å være tilbake i Norge 16. august. Da har vi tre dager på å komme oss hjem til Hamar, og ungene vil rekke skolestart. Mye tyder på at vi også kan få selskap av gode venner på den siste etappen fra Oslo. 

I tillegg har vi booket hotell i Balatonfüred sammen med våre gode naboer og venner fra 21. til 24. juni, og vi har allerede begynt å glede oss. Bare å krysse fingrene for fint vær!

Så er det bekymringen. Margit får stadig mere vondt i kneet sitt, og i dag har hun forsøkt å sykle litt på rulla. Det var ikke godt. En skikkelig nedtur! Vi vet ikke hva som feiler kneet, men hun har vært på MR i dag. Vi får svar på undersøkelsen i løpet av uka. Foreløpig har hun håndballforbud og må holde seg i ro. Det er nok veldig uvant for henne som er så vant til å være aktiv. Vi får bare krysse fingrene for at de finner ut hva som er i veien, og at det leges raskt.

Kneet mitt er for så vidt heller ikke helt godt igjen etter meniskoperasjonen for to måneder siden, men jeg merker ingen ting når jeg sykler. Og kneet føles bedre når jeg har syklet litt, enn etter en dag med stillesitting på jobben. Vi har kjøpt balansebrett som skal brukes flittig framover for å styrke støttemusklatur.


1 kommentar:

Elin sa...

Oi ikke bra! Håper de finner ut hva som feiler kneet til Margit! Håndball altså ...