torsdag 2. august 2012

God service fra HelSport

Under ferieturen i sommer opplevde vi at glidelåsen i hovedinngangen til ytterteltet røk. Vi har et HelSport Gimle 4 som var nytt til Berlin-Københavnturen i fjor sommer. Da vi kom hjem, ringte jeg HelSport. Der snakket jeg først med en gutt som fortalte at det er skyveren i glidelåsen som er slitt og har utvidet seg, og at det ligger en instruksjonsvideo på nettsiden om hvordan man skifter skyver. Han fortalte videre at det skal ligge en ekstra skyver i teltets repair-kit. Jeg undersøkte teltet og fant - helt riktig - at skyveren hadde utvidet seg, men det var ikke vedlagt skyver i reperasjonspakken.  Jeg ringte opp igjen, og de lovet å sende meg en.

Dagen etter fikk jeg en telefon fra produktansvarlig i HelSport som beklagde feilinformasjonen jeg hadde fått. Instruksjonsvideoen gjelder soveposer og ikke telt. Å skifte skyver i teltglidelåser er vanskelig, så de anbefaler ikke forbrukere å gjøre det selv med mindre man er veldig sy-kyndig. Jeg ble bedt om å sende inn teltet, de skifter skyvere gratis. Samtidig fortalte jeg at vi opplever at glidelåsen står i hardt spenn når teltet er oppslått, og at det er vanskelig å få glidelåsen helt igjen. Dette bekymrer oss, da vi er redd glidelåsene skal ryke mens vi er på tur. Jeg ble bedt om å skrive en forklaring og legge ved teltet når jeg sendte det inn.

I dag fikk jeg på nytt telefon fra HelSport. De har skiftet skyver, og de ville høre mer om våre erfaringer og hva vi mener kan være årsaken til at spennet i teltet oppleves for hardt. De skal teste om den ene stanga kan være for lang og gjøre ytterligere undersøkelser før de returnerer teltet. Vi opplever virkelig å bli tatt seriøst, og at HelSport gjør sitt ytterste for å forbedre produktene sine. Nå ser vi fram til å få tilbake teltet og takker for god service!

Teltet vårt - HelSport Gimle 4
Vi er for øvrig veldig fornøyd med teltet. Det er praktisk med god takhøyde (ca 160 cm) og store åpninger. Det er åpning i begge ender og store "vindusåpninger" med myggnettinger som gir god utsikt. Teltet er greit å sette opp, men det er nok en fordel å være to når teltet skal reises. Det er gjerne ikke noe stort problem, man har neppe med seg et firemannstelt om man er alene på tur...

Ingen kommentarer: