tirsdag 10. juli 2012

Framme i Dragør

Vi er installert på Copenhagen camping Dragør, og vi har tatt inn på en caminghytte. Godt med egen dusj, kjøkken og TV i noen dager.

Det ble i overkant av seks mil i dag, og vi holdt en snittfart på 15 km/t. I perioder tråkket vi i over 20 km/t! Ganske imponerende med tanke på at Vetle sykler på en 24" sykkel. Han står og tråkker omtrent halvparten av tiden! Vi hadde riktignok vinden i ryggen deler av turen, men hadde også motvind et stykke. Det var tyngre og lengre fra Sjællands bro til Dragør enn vi trodde. Da vi trodde vi var få kilometer unna, var det halvannen mil igjen! Men det var ingen sure miner (bare sure bein...) Det var delvis vanskelig å finne fram over Kalveboed Fælled, så vi syklet feil et par ganger. Men vi hadde en fin tur gjennom det oppdemmede området, så det gjorde ikke så mye.

Da vi syklet langs stranden inn mot Dragør, ble vi stoppet av en mann med kikkert. Han kikket på en sel som lå på en stein utenfor stranden. Margit og Vetle fikk låne kikkerten og se selen. Mannen sa at det var over 20 år siden han har sett sel i området!

Nå skal Margit og Vetle bade i bassenget på plassen her.

Ingen kommentarer: