lørdag 7. juli 2012

Svaneke-Aakirkeby

I dag har det regnet skikkelig, men nå på kvelden har det klarnet opp. Heldigvis er temperaturen grei, så vi slipper å fryse. I morgen er det meldt sol og opp mot 25 grader. Det blir deilig! Vi skal en tur på Naturbornholm før vi sykler til Rønne. Naturbornholm er et naturhistorisk/geologisk museum som har veldig mye å by på, både for store og små. Vi har vært der før, og det er en opplevelse å komme dit. Ungene gleder seg veldig. Dessverre har vår venn René fri i morgen, men vi møter kanskje René med familie i morgen kveld på vei til Rønne.

Det ble nøyaktig tre mil i dag. Det brukte vi til sammen fire timer på. Da hadde vi - tradisjonen tro - en god pause på torget i Nexø med fransk hot dog og is. I effektiv sykkeltid brukte vi 2 timer og 13 minutter, og vi hadde en snittfart på 13,7 km/t.

Pause på torget i Nexø


Vi har leid oss campinghytte i natt. Det blir godt å sove i seng etter flere netter i telt. Campingplassen her i Aakirkeby er uten tvil vår favoritt. Det er kanskje derfor vi alltid må tilbake hit. Vertskapet er hyggelig, og det er så rent og pent over alt.

Ingen kommentarer: