lørdag 23. juni 2012

Sur og kald St.hansaften

Etter en sur og kald St.hansaften har vi krøpet under pleddet og lurer på hvor vi er neste St.hansaften. Kanskje i Kroatia eller Ungarn et sted? Forhåpentligvis i litt varmere vær. 

Lurer også på hva slags vær vi får neste helg. På yr.no skifter varselet fra oppdatering til oppdatering. Neste lørdag blir vi kjørt til Kløfta, så sykler vi til Oslo. Tar inn på hotell der fra lørdag til søndag. Søndag ettermiddag tar vi båten til København. Mandag sykler vi til Køge, og klokka halv ett om natta tar vi båten videre til Bornholm. Ankomst Rønne er ved 6-tiden om morgenen. Da får vi krysse fingrene for opphold og litt varme!

Men før vi kommer dit, har vi en arbeidsuke igjen. Margit er på håndballskole, Vetle skal på skateskole, vi skal på sykkeltrening med sommeravslutning og grilling, og vi skal stille på dugnad for Ottestad sykkelklubb på Tour of Norway for Kids på Hamar flyplass 28. juni. Lurer litt på når vi skal få pakket, og hva vi skal pakke... Får vel ta en titt på utstyrslista vi skrev i fjor.


Ingen kommentarer: