lørdag 31. mars 2012

Oppdatert hjemmesida

Nå er sykkelsesongen i gang. Det er VÅR på Hedemarken. Men vi gir ikke helt slipp på vinteren helt ennå. Det blir skipåske på hytta.

Omsider har jeg tatt meg tid til å oppdatere hjemmesida vår. Etter at jeg gikk over fra PC til Mac, har jeg hatt litt problemer med å redigere hjemmesida. Programmet jeg brukte, kunne bare redigeres vha Internet Explorer. Jeg bruker Safari. Derfor har jeg måttet sette meg inn i ny applikasjon - iWeb. Ikke speielt vanskelig, men det førte til at ting bare ble liggende. Jeg har oppdatert sida med flere av turene vi har hatt til nå, og jeg har lagt inn bildegalleri.

Beskrivelsen av turen sist sommer fra Berlin til København, er fortsatt ikke helt ferdig. Kanskje jeg får inspirasjon til å skrive litt mer i påska?

Ønsker alle riktig god påske!

Ingen kommentarer: