onsdag 20. juli 2011

Hotel GreifenNest i Rostock

Hotel GreifenNest er et hotell som vi virkelig kan anbefale! Det kan beskrives som en mellomting mellom et hotell og vandrerhjem, spesielt beregnet på segmentet backpackere og syklister (bett&bike). Og med en helt utrolig service og et personlig preg. De som jobber her, viser den enkelte opp på rommet og rundt på fellesarealene ved ankomst, og de ønsker velkommen til frokost og forklarer hva som serveres erc.

Det er en egen låst sykkelbod med inngang fra bakgården (som også er låst), hvor kun de ansatte har nøkkel og må være med ned for å låse opp. Det er et fullt utstyrt felleskjøkken her som alle kan benytte, med kjøleskap og induksjonsovn til disp. Det er mulig å kjøpe frokost (6 € p.p). Det er helt uproblematik å få vasket klær her. 2 € pr vask/tørketromel.

Selve bakgården er en oase, og det er vinterhage og terasse med bord. Fellesareal med TV er til fri benyttelse, og de er bøker og blader til utlån (mest på tysk, men også noe på engelsk). Atmosfæren for øvrig er preget av effekter fra reiser rundt om i verden, og alle de ansatte snakker flytende engelsk.
Bakgården


Vi hadde rom øverst til høyre. Sykkelboden er nede til høre

Glassverandaen

Ingen kommentarer: