torsdag 28. juli 2011

Framme.

Nå er vi framme i Ishøj/Brøndby. Turen er i realiteten ferdig, vi har igjen å sykle inn til Køben og DFDS på søndag. Vi har leid oss inn på Ishøj Strand Vandrerhjem i natt så får vi se hva vi gjør i morgen kveld, det er camping- og teltplass her også.

I morgen er det tre uker siden vi syklet fra Berlin. Vi har hatt en helt utrolig tur med mange opplevelser. Vi har opplevd strålende sol, pøsregn og vind. Vi har sovet på alt fra fine hoteller til naturleirplasser. Vi har syklet langs trafikkerte veier og stille sykkelstier hvor det eneste som hørtes utenom fuglekvitter, var vår egen pust. Vi har også syklet gjennom større byer og idylliske småbyer til delvis forfalte og fraflyttede steder. Heldigvis har vi sluppet unna store skader på utstyr og folk. Vi har kun hatt én punktering på til sammen 12 hjul i løpet av nesten 70 mil. Hvor mye penger vi har brukt på is, har vi ikke oversikt over, men det har blitt konsumert en del - for å si det sånn! Vi har tråkket nesten 70 mil i ferien (hvis vi regner med gjenstående distanse, tangerer vi 70 mil). Turen har gått over all forventning, og det virker foreløpig ikke som om Margit og Vetle har fått skrekken.

Vi kommer nok med en mer fyldig oppsummering av turen etter hvert. Nå skal vi nyte de siste tre dagene i Danmark før ferien er over.

PS: og mobilen til mor har takket for følge :(

Ingen kommentarer: